Súlyfelesleg eltüntetés

Talán a legnehezebb feladat a nők számára a súlyfeleslegüktől aló megszabadulás. Egy közismert kutatás szerint a nők 70%-a folyamatosan diétázik. Sokszor a megfelelően aktív életmód, a tudatos táplálkozás mellett sem sikerül „leadniuk” a kellemetlen súlyfelesleget.

Hogyan szabadulhat meg kíméletesen a zsírpárnáktól?

Új technológiánkkal, a lipo-kriolízissel ez ma már lehetséges. Örökre búcsút mondhat a legmakacsabb zsírsejteknek is.

A fagyasztáson alapuló módszerrel a helyi zsírlerakódásokat szelektíven kezeljük. A kezelendő testterületre speciális jelátalakítót helyezünk, így a vákuum kifejezetten csak a felesleges zsírszövetet ragadja meg, melyet a kirotechnológia lehűt.

Miért éppen fagyasztás?

A zsírsejtek nagyon érzékenyek a hidegre, így a kezelés során -5 fokra lehűtött zsírfelesleg véglegesen, a vizelettel távozik a szervezetből. A zsírszövet vastagságától és a kívánt súlyvesztés mértékétől függően 1-3 kezelésre van szükség. A két kezelés között 45 napnak kell eltelnie. A kezelés eredménye az adott zsírszövet vastagságától függ. Az átlagos fogyás 3-15 mm (25-45%-os eredmény).

Kinek ajánlott a vákuumos zsírfagyasztás?

Az ideális páciens helyi zsírlerakódástól kíván megszabadulni. Az általánosan, teljes testén elhízott páciensek részére másfajta súlyfelesleg kezelést javaslunk. A kezelhető, helyi zsírpárnák általában a hason, deréktájon, hát alsó szakaszán, karokon jelentkeznek többletként.

A fagyási-fogyási folyamat

Az eredmények 40%-a 15 nappal a kezelés után már látható, de 6 hetet kell várni arra, hogy a nagyobb eredmény láthatóvá váljon. Ekkor eldönthetjük, hogy szükség van-e további kezelésre. A kezelt terület nagyságától függően szükség lehet a kezelőfej többszöri használatára, hogy az egész kritikus területet lehessen kezelni. Például a hasi területen 2 helyen kerül fel a kezelőfej, az oldalsó deréktáji zsírpárnákra egyszer az adott oldalon, így szép egyenletes lesz a végeredmény. Minden egyes felhelyezés 20-30 percig tart, a zsírszövet vastagságától függően. Ezért a kezelendő terület méretétől és a zsírszövet vastagságától függően a kezelés 20-180 percet vesz igénybe.

A vákuum feszülő érzést kelthet a kezelt terület környezetében, a fagyasztás pedig erőteljes hideget éreztet főleg a kezelés kezdetekor, mely csak helyileg tapasztalható. A kezelés után a kezelt terület pár órán át piros és érzéketlen, ám az eljárás során és utána is fájdalommentes. Érzékenyebb bőrű egyéneknél néhány napig enyhe hematoma (véraláfutás) jelentkezhet. A páciens rögtön a kezelés után mindenfajta kényelmetlenség nélkül visszatérhet napi teendőihez. Pár hét és az eredmény szemmel látható.

Partnereink

     

Üdvözöljük

Med hotel hungary


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek országunk egyik legszinvonalasabb szállodáját, a Hotel Borostyánt.

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérő

Térkép

Facebook