Ne hagyja elveszni SZÉP kártyán lévő összegét!
Használja fel lejáró egyenlegét szállodánkban és 5% kedvezményt biztosítunk a szállás végösszegéből!
Részletek: info@hotel-borostyan.hu

Ránctalanító kezelések

Ráncfeltöltés

Ezen eljárás segítségével különböző töltőanyagokat juttatunk a bőr alá, így helyileg simítjuk ki az arc ráncait, ezáltal fiatalabb megjelenést biztosítunk Pácienseink arcán. E nem műtéti eljárás fájdalommentes, gyors, mindössze 10-15 percig tart. A ráncfeltöltés eredménye azonnal látható, hatása akár 6-18 hónapig is kitart. Magas minőségű felszívódó anyagokat alkalmazunk, melyek FDA minősítéssel rendelkeznek.

Take Ten

Pácienseink arcizmainak építésével generáljuk arcbőrük feszesedését. Ezen egyedülálló, az arc gimnasztikáját elősegítő forradalmi újítással mindössze 10 perces kezelésekkel tornáztatjuk fiatalabbá az arcizmokat, ahogyan a program neve is mutatja. Az „arc-tornaszer” az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett kezelési eljárás. Az arc izmainak rendszeres stimulálásával izomtömeget építünk az arcbőr alá, s ehhez a Take Ten az arcizomhoz kifejlesztett, úgynevezett Baxendale- hullámformátumot használ, mellyel javítja a folyadékkeringést is. A kezelés eredményeképpen az arcizom megnő, felveszi fiatalabb kori terjedelmét. A kezelés műtétmentes, fájdalommentes eljárás, mellyel megőrizheti, egyúttal megfiatalíthatja természetes vonásait.

TriPollar rádiófrekvenciás kezelés

A Regen TriPollar készülék multi-poláris rádiófrekvenciás készülék, amely biztonságosan és eredményesen használható bőrfeszesítésre a bőr ernyedtsége és az arc ráncai ellen való küzdelemben. Szintén nem műtéti eljárás, semmilyen hegyes, éles orvosi eszközzel nem találkozik a páciens, a kezelés kiemelkedően biztonságos a minden bőrtípus esetében. Mind minőségi, mind mennyiségi eredményeket dokumentáltak a vonatkozó klinikai tanulmányok, illetve az azonnal látható eredményeken túl a kúra befejeztével elért állapot hosszú távon fennmaradt.

Partnereink

     

Üdvözöljük

Med hotel hungary


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek országunk egyik legszinvonalasabb szállodáját, a Hotel Borostyánt.

Wellness hotel és Magánklinika Pihenés és gyógyulás kéz a kézben jár a Hotel Borostyánban!

Az Európai Unióban is egyedülálló szolgáltatásokkal és építészettel várjuk ínyenc vendégeinket Debrecen mellett, a város zajától távol, ám könnyen megközelíthető területen.

Szolgáltatásaink

Ajánlatkérő

Térkép

Facebook